Menu
1908
€ 31.500
Rolex

1908

39 mm, platina, gepolijste afwerking
31.500
Adviesprijs inclusief btw. De adviesprijs kan op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

Referentie
M52506-0002

Model Case
39 mm, platina, gepolijste afwerking

Diameter
39 mm

Materiaal
Platina

Bezel
Gewelfd en gekarteld

Winding Crown
Gewelfd

Crystal
Krasbestendig saffierglas

Water Resistance
Waterdicht tot 50 meter

Movement
Perpetual, mechanisch, automatische opwinding

Caliber
7140, Manufactuur Rolex

IJsblauwe wijzerplaat

De ijsblauwe wijzerplaat is geguillocheerd met een rijstkorrelmotief. Dit rozetvormige ontwerp onderscheidt zich door zijn driedimensionale, herhalende patroon dat zich vanaf de kleine secondewijzer op 6 uur over de rest van de wijzerplaat uitstrekt. Het minutenspoor is omringd door een gekartelde filet sauté-decoratie, die eveneens is geguillocheerd. Met de introductie van de geguillocheerde wijzerplaat, geproduceerd met een techniek waarbij met een beitel een motief in een oppervlak wordt aangebracht, vervolgt Rolex de weg die het is ingeslagen voor de Perpetual-collectie en brengt het merk een eerbetoon aan de klassieke horlogemakers­kunst verrijkt met zijn kennis en creativiteit. Deze exclusieve wijzerplaat heeft dezelfde Arabische cijfers 3, 9 en 12, dezelfde afgekante uurmarkeringen en dezelfde wijzers als de versies van 18 kt goud. Deze exclusieve wijzerplaatkleur is alleen te vinden op de Day‑Date, de Cosmograph Daytona en de Perpetual 1908.

IJsblauwe wijzerplaat

Gewelfde en gekartelde bezel

Dit elegante, ingetogen horloge is voorzien van een slanke kast met een deels gewelfde en deels gekartelde bezel: het onderste gedeelte heeft een elegante karteling en het bovenste gedeelte is gewelfd.

Gewelfde en gekartelde bezel

Platina

Het zeldzame en kostbare platina valt op door zijn zilverachtige witheid en levendige helderheid. Het is een van de compactste en zwaarste metalen ter wereld en kenmerkt zich door unieke chemische en fysische eigenschappen, zoals een uitzonderlijke corrosie­bestendigheid. Paradoxaal genoeg is platina ook zacht, elastisch en zeer buigzaam, wat het bewerken en polijsten extra moeilijk maakt en een extreem hoge mate van vaardigheid vereist. Rolex gebruikt altijd 950 platina, een legering die bestaat uit 950‰ (promille) platina die zorgvuldig vervaardigd wordt door de fijnmetaal­bewerkers van Rolex. De edelste metalen voor de mooiste horloges.

Platina

Beschikbaarheid van de modellen

Alle Rolex-horloges worden met de grootst mogelijke zorg met de hand geassembleerd om de uitzonderlijke kwaliteit te kunnen waarborgen. Deze hoge vereisten beperken vanzelfsprekend de productiecapaciteit en soms is de vraag naar Rolex-horloges groter dan de productiecapaciteit.

Daarom zijn sommige modellen beperkt beschikbaar. Nieuwe Rolex-horloges worden uitsluitend verkocht door officiële Rolex-retailers. Zij worden regelmatig geleverd en beheren zelfstandig de toewijzing en verkoop aan hun klanten.

Bouverne is er trots op deel uit te maken van het wereldwijde netwerk van officiële Rolex-retailers en kan u informeren over de beschikbaarheid van Rolex-horloges.

Platina

Contacteer ons

Stuur ons een bericht

Stuur ons een bericht

Voer uw bericht in

Bedankt voor uw interesse in Rolex horloges. Voer hieronder uw bericht in en wij helpen u graag verder.

en/of
  • verzekerde verzending
  • veilige betalingen
  • sinds 1976 in gent
  • authorized dealer